Frissen a Farmról

Fontos számunkra, hogy a Tobi termékek a helyben megművelt földekről származó helyben termelt takarmánnyal táplált tehenek kiváló minőségű extratejéből, kíméletes eljárással, helyben készüljenek.

A Tobi filozófia

Elsődleges célunk olyan tejtermékek előállítása, amelyek méltók az „élelmiszer” elnevezésre! A Tobi termékek az emberi test táplálására szolgálnak és kiváló élettani hatásmechanizmussal rendelkeznek. Ezt a tulajdonságot csak úgy tudjuk megőrizni, ha megtartjuk a termékek élő anyag mivoltát (jótékony élőflórák, enzimek, baktériumok stb.).

Mindezt úgy érjük el, hogy alacsonyabb hőmérsékleten pasztörizálunk, nem pedig ultra magas hőfokon, ahogyan azt a hosszú eltarthatóságú termékek esetében teszik. Így az egészség érdekében megmaradnak a hasznos összetevők, amelyek segítik az emésztést, a gyomor regenerálását, a vérnyomás és koleszterinszint csökkentését és a csontritkulás megelőzését.

Minőségi termékek

Célunk, hogy a Tobi márkanév vásárlóink számára valódi garanciát jelentsen.

  • A Cégcsoporthoz tartozó Borjádi Zrt. tehenészetből szerezzük be a nyerstejet, mert ott biztosan megkapja a kiemelt figyelmet.
  • A legmodernebb gépészettel felszerelt, 2018-as év végén átadott tejüzemben készüljenek a Tobi termékek.
  • Kiválóan képzett munkatársakkal, a legszigorúbb higiéniai tanúsító rendszereknek megfelelve dolgozzunk.
  • Társaságunk elkötelezett a minőség mellett.
  • Jól felszerelt labor és informatikai háttér garantálja a termék minőségét és biztonságát.
  • A termékfejlesztési, kereskedelmi és marketinges csapatunk figyel a vevői visszajelzésekre, igényekre és a piaci elvárásokra. A legjobb tudásunk szerint felelünk meg a mai tejtermékpiac magas minőségi elvárásainak.

Környezettudatosság

Társaságunk jelentős figyelmet szentel a környezettudatos gazdálkodásnak.

  • A tehenészetben, mind a feldolgozó ágazatban megújuló energiát alkalmazunk.
  • Állatainkat a helyben levő földeken megtermelt takarmánnyal tápláljuk.
  • A környezeti terheléstől mentesen szállítjuk a nyerstejet.
  • Tudatosan nem használunk pálmazsírt, amely kiemelten veszélyes az őserdők állat és növényvilágára.

Lokális gazdálkodás

Cégcsoportunk lokálisan működő gazdasági vállalkozásokra épül. Teljes termelési lánccal vagyunk jelen a magyar mezőgazdaság, állattenyésztés, tejfeldolgozás és kereskedelem színterén.

Jelenleg közel 1500 hektáron gazdálkodunk a Mohácsi kistérségben. A Bóly és Villány közötti területeken termelt takarmánnyal 500 tehenet és több mint 450 növendék borjút táplálunk. Állataink napi szinten 15 ezer liter tejet adnak, ellátva ezzel a 2018-ban átadott új tejfeldolgozó üzemünket, ahol a Tobi termékek készülnek.